Avatar

Andere Hoverboards en mini Segways die je kunt kopen

De monorover r2 was één van de eerste op de markt. Dit hoverboard is voorzien van de originele beproefde ontwerp met de self leveling technologie. De batterij is duurzaam en heeft een grote capaciteit. Op een enkele lading kan je 20 kilometer reizen. De monorover is een geweldig keuze als je op zoek bent naar een cadeau voor iemand of op zoek bent naar een hoverboard voor jezelf.

IHome slaagt erin om beter te presteren en de concurrent te slim af te zijn door het gebruik van grotere wielen. Dit model van evenwicht scooter is uitgerust met extra grote tien inch opblaasbare wielen die de effecten van een ongelijke ondergrond absorberen. Een ander voordeel van deze functie is dat het draagvermogen van de mini Segway is verbeterd ten opzichte van verschillende concurrenten. De Ihome520 kan tot 264 pond dragen.

De YoloDecks is een van de meest goedkope hoverboards en mini-Segways op de markt. De prijs voor deze Segway is moeilijk te verslaan. De wielmaat voor dit model is zes en een halve inch. Kleinere wielen zijn efficiënter op gladde vlakke terreinen, maar niet zo goed voor hobbels en oneffen oppervlakken. De YoloDecks is een geweldige keuze als je een kleiner budget hebt. De YoloDecks is een functioneel vervoer machine, maar dwingt je niet om geld te besteden aan benzine of andere dure uitgaven, zoals verzekering en onderhoudskosten.

De swagway X1 is immens populair bij online kopers. Het biedt indrukwekkende rijeigenschappen, en een gestileerde uiterlijk. De mini-segway hoverboard is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, waaronder rood, zwart, wit en goud. Dit model is op de lijst van bestsellers. De swagway is een geweldige keuze voor volwassenen en kinderen. De lichtgewicht constructie en het gebruiksgemak maken het toegankelijk voor kinderen.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.