Avatar

Bosch cirkelzagen

Bosch is natuurlijk wel een bekend merk, maar wist je ook dat Bosch cirkelzagen verkoopt? Cirkelzagen is een misschien wat breed begrip, maar denk hierbij aan: afkortzagen, zaagtafels en handcirkelzagen. Bosch omschrijft haar gereedschap als: “Technologie voor het leven”. Dit is nog helemaal niet zo’n gekke uitspraak als je bedenkt, wat Bosch allemaal op de markt heeft gebracht aan kwalitatieve producten.

Het bedrijf Bosch is begonnen met het ontwikkelen van onderdelen bestemd voor auto’s. Later zijn ze zich ook meer gaan richten op andere markten, waaronder die van de zaagmachines. Wil je meer weten over de Bosch zaagmachines? Lees dan snel verder, want dan kom je te weten wat dit merk allemaal voor klussers kan betekenen.

Bosch gereedschappen

Bosch biedt haar gereedschappen aan in twee series. Namelijk de Bosch groen en blauwe serie. Deze series zijn namelijk gericht op een bepaalde doelgroep. Zo is de groene serie vooral gericht op de doe-het-zelfvers. De zaagmachines in deze serie zijn namelijk betaalbaar voor klussers, welke af en toe een zaagmachine nodig hebben. Dit betekent vervolgens niet dat deze zaagmachines van een lage kwaliteit zijn, want het merk Bosch staat namelijk voor kwaliteit. Daarnaast zal het vermogen van deze machines wel wat lager liggen.

Bij de blauwe serie is het vermogen als de zaagdiepte wel hoger. Je betaald voor de blauwe serie vaak ook wat meer, maar je krijgt er dan ook voldoende voor terug. De eigenschappen, waarover de machines uit de blauwe Bosch serie beschikken zijn echter niet interessant voor de amateur klusser en doe-het-zelver. Je zou dan alleen maar betalen voor functies die je nooit zal gebruiken.

Bosch accessoires

Bosch levert niet alleen cirkelzagen, maar ook vele accessoires die de gebruiker ondersteunen tijdens de werkzaamheden. Te denken aan een stofafzuiging en onderstel om op een juiste werkhoogte te kunnen zagen. Het meegeleverde onderstel kan vervolgens als verlengstuk worden gezien, wanneer deze met een Bosch zaagtafel wordt gecombineerd. Van het ‘klik en klaar’ principe is hier dan ook sprake. Daarnaast komt Bosch om de zoveel tijd met leuke aanbiedingen, waardoor je voor een lage prijs een topkwaliteit zaagmachine kunt kopen.

Bron:

https://www.bosch-do-it.com/nl/nl/doe-het-zelver/gereedschappen/

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.