Avatar

De ervaring van Task

De Task disc separators zijn het meest bekend en efficiënt gebleken in het scheiding proces. Deze separator zorgt ervoor dat afval milieu vriendelijk en goedkoper verwerkt kunnen worden. Vanwege de lage viscositeit van het water vergeleken met andere vloeistoffen is gekozen om water te gebruiken als hoofd medium in dit scheiding proces. De Task separatoren zijn zelf schietende separatoren. Dat betekent dat de kom zich zelf ledigt. Deze is voorzien van een zelfreinigende kom met een aantal kegelvormige schijven die met een hoge snelheid zorgt het periodiek scheiden van vaste stoffen van het overige suspensie.

In de bodem van de kom zit een openings mechanisme, welke hydraulisch of eclectisch aangedreven wordt. Alles veilig geborgen in een container en op een frame werk voorzien van een tank en pomp. De poorten hebben als doel het gedeeltelijk en of volledig ledigen van de inhoud van de kom. Voor het volledig ledigen van de kom blijft de feed klep gesloten terwijl de evacuatie-poorten rondom de kom open moeten zijn. Bij het gedeeltelijke ledigen van de kom moeten zowel de evacuatie-poorten als de feed klep open blijven staan.

Task staat door de jaren heen bekend vanwege hun kennis en ervaring. Dit is te merken aan het feit dat ze hun klanten opmaat gemaakte separators kunnen aanbieden.

Verder biedt Task een snelle levertijd en gratis probleemloos bedrijfsinstallatie en full service test run. De Task separators zijn zeer betrouwbare en handige uitvindingen. Voor moderne productiebedrijven zijn deze de oplossingen van hun milieu vraagstuk.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.