Avatar

Goedkoop een park, sleep en fly regelen

Wanneer je op vakantie gaat is het wel zo fijn als je met je eigen auto naar Schiphol kunt gaan. En dit kan ook gewoon, want er zijn er tegenwoordig parkeerplaatsen bij Schiphol waar je je auto kunt parkeren tijdens je vakantie. Als je heel vroeg je vlucht moet halen, dan kun je een park, sleep en fly reserveren bij Schiphol. Lees hier hoe je dit goedkoop kunt doen.

Waarom park, sleep en fly?

Je kent het vast wel: je gaat op vakantie, en helaas gaat je vlucht al om 5 uur in de ochtend. Wanneer je met je eigen auto naar het vliegveld zou gaan, dan is dit niet zo fijn. Je moet immers vroeg je bed uit, en wanneer je niet in de buurt woont van Schiphol moet je misschien je wekker wel uren van tevoren zetten. Gelukkig is er park, sleep en fly. Dit betekent parkeren, slapen en vliegen. Zo’n park, sleep en fly hoeft niet duur te zijn als je let op Park, Sleep en Fly acties dichtbij Schiphol.

Uitleg over hoe het werkt

Er zijn aardig wat hotels die deze mogelijkheid aanbieden. De avond voor je vlucht rij je naar het hotel, en parkeer je hier je auto. Als je dan de volgende dag om 5 uur moet vliegen, dan geef je dit door aan het hotel. Deze zorgt er dan voor dat je een shuttle service je de volgende dag op tijd naar het vliegveld brengt. Je auto blijft dus in die tussentijd in de parkeergarage van het hotel staan. Let goed op Park, Sleep en Fly acties dichtbij Schiphol.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.