Avatar

Hoe kan ik mijn Heelys schoenen schoonmaken?

U kunt uw schoenen met zeep en warm water schoon maken. Laat uw schoenen niet wassen in de wasmachine, omdat dit de schoenen kan beschadigen en zo vervalt ook de garantie.

Hoe reinig ik de assen en lagers van de wielen?

We raden niet aan dat je de assen of de lagers verwijderd! Je kunt lagers kopen bij de plaatselijke auto-winkel. Je kan ook WD-40 gebruiken, maar houdt er rekening mee dat het een water verdringer en ontvetter is. Pas dus op dat de wielen er niet te glad van worden. Op zich werken de meeste machine smeermiddelen, die op vet of olie gebaseerd zijn. Ook voor piepende wielen is deze WD-40 geschikt.

Wat gebeurt er als mijn wiel beugel verslijt?

De beugel van het wiel omvat het wiel die 3-5 mm verzonken is in de zool. Het is gemaakt met een hoge dichtheid polyurethaan die stijfheid en duurzaamheid garandeert. Dit betekent echter niet dat het wiel nooit zal slijten. Hoewel de zool is gemaakt met zeer slijtvast rubber, zal deze op den duur toch slijten. Bij slijtage zullen de schoenen niet langer veilig zijn voor schaatsen. Zodra de hiel beugel slijt en de assen geen goede ruimte meer hebben voor zitplaatsen, zal deze vervangen moeten worden.

Bron: www.rolschoenenkopen.nl

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.