Avatar

Is een elektrische sigaret beter dan een gewone sigaret?

De elektrische sigaret zou de gezonde variant zijn van een gewone sigaret. Maar is dit wel echt zo? En in hoeverre is een elektrische sigaret dan gezonder dan een gewone sigaret? Lees het hier.

Gezond?

Laten we eerst vooropstellen dat het natuurlijk beter voor je gezondheid is om helemaal niet te roken. Stoppen met roken is echter niet gemakkelijk, het is immers een verslaving. Als het je echt niet lukt om te stoppen, kan je dan ook beter overstappen naar een elektrische sigaret. Het roken van een gewone sigaret is namelijk ontzettend schadelijk voor je gezondheid, voornamelijk vanwege gevaarlijke stoffen als teer en koolmonoxide. Een elektrische sigaret bevat deze stoffen niet, en is alleen al daarom veel minder schadelijk. Een elektrische sigaret bevat echter wel nicotine, en dat is de meest verslavende stof van een gewone sigaret. Wil je meer weten over de stoffen die in een elektrische sigaret zitten? Kijk dan online voor meer elektrische sigaret info.

Stoppen met roken

Gezond is het roken van een elektronische sigaret dus niet, maar het wel is wel stukken beter dan het roken van een gewone sigaret. Daarnaast is het heel veel mensen gelukt om door middel van het roken van een elektrische sigaret, uiteindelijk helemaal te stoppen met roken. Bij een elektronische sigaret kun je namelijk zelf het niveau van de nicotine kiezen. Je kunt dus geleidelijk aan de hoeveelheid nicotine verminderen, waardoor je uiteindelijk misschien helemaal zonder de stof kan. Kijk online voor meer elektrische sigaret info.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.