Avatar

Italiaanse vrouwen en mannenmode

Vooral Milaan wordt gezien als dé modehoofdstad. Deze is in 2009 dan ook uitgeroepen als de beste modestad van de wereld. De Italianen staan niet zomaar bekend om gevoel voor stijl. De Italiaanse ontwerpers brengen hun ontwerpen en onderscheidende collecties dan ook uit in de grootste en bekende steden. De namen Robert Cavalli, Versace, Prada, Gucci en Giorgio Armani heb je vast weleens voorbij zien komen. Maar wat is de typische Italia Style?

Italiaanse vrouwenmode

Persoonlijke stijl en elegantie is kenmerkend voor de Italiaanse mode. De materiaalkeuze bij Italiaanse kleding is heel kenmerkend. Samen met een mooie afwerking en elegante kleuren en design brengt het een hoog draagcomfort met zich mee. Dit maakt het mogelijk om comfort en stijl voor elke gelegenheid te combineren. Italiaanse designers spelen elk jaar weer in op de laatste Italia Style trends. Dit betekent een originele en vernieuwende collectie, waarbij je als vrouw altijd volgens stylish gekleed zal gaan. Hierbij zijn accessoires niet te verwaarlozen. Wat dacht je van een mooie hoed, sieraden, tas of sjaal?

Italiaanse mannenmode

Bij hedendaagse mode aan mannen denk je aan hoogwaardige stoffen, getailleerde overhemden en niet te missen details. Elke seizoen heeft de Italiaanse mannenmode een trendy outfit voor elke gelegenheid. Bijvoorbeeld een overhemd met daarover een colbert of een jasje. De Italiaanse mode voor mannen onderscheidt zich net even van die van de Nederlandse mode. Wat dacht je van een dubbele kraag, een bloemprintje of andere leuke print of opdruk?

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.