Je privacy beschermen met Elite Privacy

Je smartphone is tegenwoordig niet weg te denken als ’t gaat om je werk. Het is iets dat je altijd bij je hebt en dus makkelijk om te gebruiken als je even snel een notitie wilt maken of om te kijken als je die belangrijke email al ontvangen hebt. Naast je foto’s en contactenlijst, bezit jouw smartphone heel belangrijke documenten. Dat is data dat je niet snel zou willen verliezen. Je gaat dus de nodige handelingen treffen om ’t te beveiligen.

Er zijn handelingen die je zelf kan doen, zoals een antivirus erop plaatsen. Het geeft je computer of laptop genoeg bescherming en dat kan ’t jouw smartphone ook geven, nietwaar? Maar wat zou je doen als je smartphone wordt gestolen of als je ’t verliest? Je weet niet in wiens handen het gaat komen en wie allemaal je persoonlijke foto’s en teksten ziet. Gelukkig is er iets dat je daar kan helpen.

Elite Privacy geeft je alles wat een antivirus je kan geven, maar meer. Je mobiele telefoon wordt goed vergrendeld zodat niemand erin kan, ’t bechermt je tegen data aftappingen en al je data kan in back up worden geplaatst en kunnen veilig naar anderen verstuurd worden. Nu komen we terug op de topic van diefstal. Elite Privacy geeft je de mogelijkheid om belangrijke informatie helemaal van je telefoon weg te halen zodat niemand ’t kan zien. Zelfs op een afstand en je smartphone niet in handen hebt. Elite Privacy speelt dit klaar dankzij Ciphr. Die gebruikt ECC en PGP zodat je veilige met anderen kunt communiceren. Ga langs naar de website van Elite Privacy om je privacy te beschermen.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.