Avatar

Rijd rond in een oldtimer of sportauto op jouw trouwdag

Ben je een echte autoliefhebber en heb je er altijd van gedroomd om in een luxe bolide, klassieke oldtimer of moderne sportwagen naar en van jouw huwelijksceremonie gebracht te worden? Bekijk dan het aanbod aan trouwauto’s op www.jouwtrouwauto.nl en laat je verrassen door de vele automerken en typen auto’s die je kunt huren voor jouw trouwdag. Je kunt gebruik maken van de lever- en ophaaldienst of zelfs een chauffeur inhuren. De mogelijkheden zijn groot als het gaat om het huren van een trouwauto.

Geef jouw trouwdag extra glans door een trouwauto naar wens af te huren

Is het niet heerlijk om door het platteland te rijden in een ware musclecar naar wens? Dan kun je bijvoorbeeld een Ford Mustang GT huren als trouwauto. Dit geeft jouw trouwdag net dat beetje extra glans dat het verdient aangezien jouw trouwdag een memorabele mijlpaal in jouw liefdesleven betreft. Maak er een speciale aangelegenheid van en voorzie jezelf van de luxe en gemakken van een stijlvolle huurauto. Voor informatie over bepaalde mogelijkheden en prijzen kun je eventueel contact opnemen met de eigenaar van een auto.

Je kunt keuze maken uit diverse merken en uitvoeringen trouwauto’s

Online kun je de prijzen van verschillende automerken en typen vergelijken. Of je nu in een Rolce Royce, Cadillac, Mustang, Limousine of Hummer zou willen rijden, het is zomaar mogelijk dat dit voor jou gerealiseerd kan worden. Maak wel met de dealer duidelijke afspraken over de prijs en de duur van de huur. Wil je bijvoorbeeld slechts voor een bepaald dagdeel een auto huren, dan is dat zeer goed onderhandelbaar.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.