Avatar

Stalen buispalen bij een beperkte ruimte

Een systeem met stalen buispalen is de ideale oplossing wanneer de werkruimte beperkt is. Ook wanneer er gewerkt moet worden binnen een ruimte met een beperkte hoogte dan kan de stalen buispaal de juiste keuze zijn. Andere paalsystemen kunnen in deze gevallen ontoereikend zijn. Om toch goed, veilig en aangenaam te kunnen werken is een systeem met stalen buispalen de oplossing.

In diverse situaties toe te passen

Een groot voordeel van de stalen buispalen is wel dat deze in de meest uiteenlopende situaties goed toe te passen zijn. Hierbij valt te denken aan situaties waarin men te maken heeft zwakke lagen. De palen kennen een bijzonder groot draagvermogen en zijn daarnaast ook honderd procent grond verdringend. De stalen buispalen kunnen eenvoudig op maat worden gemaakt en kunnen tevens, afhankelijk van de methode van inbrengen, geluidsarm worden gemaakt. In de meeste gevallen wordt ervoor gekozen om de buispalen tot de gewenste diepte te heien, echter, ook trillen en schroeven behoort tot de mogelijkheden. Wanneer er gekozen wordt voor het heien van de palen, dan behoort zowel inwendig heien als uitwendig heien tot de mogelijkheden.

Bron: Zielemanheiwerken.nl 

 

Stalen buispalen zijn veelzijdig

Eigenlijk is alles mogelijk met de stalen buispalen. Het mooie van een stalen buispalensysteem is dan ook dat men niet belemmerd wordt door beperkingen. Hierdoor kunnen de stalen buispalen in veel verschillende situaties, in binnen de meest verschillende werkruimten, de ideale oplossing bieden. Uiteraard staan de stalen buispalen altijd garant voor een hoogwaardige kwaliteit en een duurzame oplossing voor de toekomst.

 

 

 

 

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.