Waarom kiezen voor B-keus bestrating

Ben je op zoek naar bestrating voor aan huis? Dan zal je ongetwijfeld de termen B-keus en A-keus geregeld tegen zijn gekomen. Voor veel klanten is het onduidelijk wat precies de verschillen tussen deze beiden zijn en waar men het beste voor kan kiezen. De voornaamste reden voor mensen om te kiezen voor B-keus bestrating is omdat dit tot maar liefst 40 procent kan besparen t.o.v. A-keus. Er zitten wel een aantal zaken aan verbonden.

Wat zijn de verschillen tussen B-keus en A-keus bestrating?

Bij B-keus bestrating is het vaak mogelijk dat er kleine schoonheidsfoutjes in de structuur of de maat van de tegels zitten. Ook kan er sprake zijn van kleine kleurverschillen in de tegels en kan er een lichte breuk aanwezig zijn. Echter komt dit vaak voor bij slechts een klein deel van alle tegels en is dit lang niet bij alle tegels het geval. Klik hier voor een video met de verschillen tussen A- en B-keus bestrating.

Omdat er geregeld foutjes in de tegels aanwezig zijn wordt er vaak aangeraden om een iets grotere bestelling af te nemen dan de benodigde hoeveelheid. Op deze manier kunnen de tegels met schoonheidsfoutjes direct worden vervangen met goede tegels. Het advies is om 10 procent meer te bestellen dan de benodigde hoeveelheid.

Bij het bestellen van B-keus bestrating zijn er ook enkele tips die je toe kunt passen. Indien je online B-keus bestrating wilt bestellen dan is het verstandig om te kijken of de partij is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Verder is het verstandig om de reviews van andere bezoekers te lezen. Op deze manier kun je een goede inschatting maken of de kwaliteit van de tegels nog hoog genoeg is. Heb je nog steeds twijfels? Dan kun je tot slot ook kiezen om te betalen met Afterpay. Je betaalt pas voor de bestelling wanneer je deze hebt ontvangen.

Let er wel op dat B-keus partijen niet onbeperkt te verkrijgen zijn. Deze kunnen namelijk uitverkocht raken en daarom is het zaak om er snel bij te zijn indien je iets interessants tegenkomt. Gemiddeld is 90 procent van de klanten die kiezen voor B-keus tevreden over de bestelling. Een betrouwbare partij voor een groot assortiment met B-keus bestrating is NuSierbestrating.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.