Avatar

Waarom zijn sommige Candy Crush levels zo moeilijk?

Mensen die Candy Crush spelen klagen soms dat de levels te moeilijk zijn om te spelen. Hoe ze ook hun best doen, ze krijgen het niet voor elkaar om een level uit te spelen. Daarom zijn er cheats te vinden op het internet waarmee je lastige Candy Crush levels gemakkelijker kunt uitspelen. Veel spelers maken gebruik van deze mogelijkheden.

Het aantal Candy Crush levels blijft groeien

Mensen die Candy Crush spelen hoeven niet bang te zijn dat ze ooit moeten stoppen met spelen omdat ze bij het laatste level zijn aanbeland. Want de makers zullen voorlopig nog wel doorgaan met het maken van nieuwe levels omdat het dan ook voor de gevorderde spelers leuk blijft om Candy Crush levels te spelen. Dit zorgt ervoor dat het spel populair blijft en hoog in de ranking van populairste spellen blijft staan. Want dat maakt de marktwaarde van Candy Crush alleen maar groter en dat is waar het de makers uiteindelijk natuurlijk om te doen is.

Candy Crush blijft onverminderd populair

Ondanks dat Candy Crush al vele jaren bestaat blijft het spelletje onverminderd populair. Nog iedere dag wordt het door nieuwe spelers op hun smartphone geïnstalleerd en beginnen ze enthousiast aan de eerste levels van Candy Crush. Mede door deze populariteit is de kans klein dat Candy Crush op korte termijn van de markt voor spelletjes voor de smartphone zal verdwijnen. De makers zullen doorgaan met het bedenken van nieuwe levels en het doorontwikkelen van het spel om het aantrekkelijk te houden voor alle spelers.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.