Avatar

Wismec is een e-sigaret voor de ervaren damper

E-sigaretten verschillen in sterkte. Sommige producten zijn ideaal voor beginners, terwijl andere alleen geschikt zijn voor gevorderden. Wismec hoort bij de laatste groep. Het is namelijk een zeer krachtige e-sigaret waar je pas aan begint na veel ervaring te hebben opgedaan met dampen.

Veel damp

Wismec is een e-sigaret voor ervaringsdeskundigen. Zo staan de producten RX200 en DNA200 bekend om hun enorme productie van damp. Daar moet je als gebruiker natuurlijk wel tegen kunnen. Ook het vermogen van maximaal 200W en 3 18650 accu’s toont de kracht van deze e-sigaretten aan. Door hun sterke vermogen gaan deze producten bijzonder lang mee. Je hoeft dan ook absoluut bang te zijn dat deze e-sigaretten snel kapot gaan.

De krachtige RX200

Sommige e-sigaretten merken werken met elkaar samen. Voor de ontwikkeling van de krachtige RX200 sloeg Wismec bijvoorbeeld de handen ineen met Joyetech. Beide merken bundelden hun krachten om een e-sigaret van topkwaliteit te produceren. De RX200 stelt dan ook absoluut niet teleur. Zo beschikt het over maar liefst 3 18650 batterijen, waardoor je er zeer lang van kunt genieten. Daarnaast betreft het maximale vermogen een indrukwekkende 200W. Dankzij het toevoegen van de coils Ni, Ti en SS verdampt de vloeistof bovendien vrij snel.

Ervaring nodig

Als je net begint met het gebruik van de e-sigaret kun je wellicht beter met een ander product beginnen. Maar met enige ervaring is de Wismec een absolute aanrader. Met een product als de RX200 kun je bijvoorbeeld geweldig dampen. Ook de DNA200 is een e-sigaret dat bijzonder lang meegaat.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.